Pardoseli epoxidice decorative personalizate 3D

Solutii epoxidice garantie durabilitate - Pardoseli epoxidice cu fotofloor

 
pardoseli epoxidice pardoseli decorative pardoseli luminoase
Pardoseala personalizata
   
  Kit epoxidic cu efect 3D
  Kit epoxidic luminescent
  Kit epoxidic metalefect
  Kit decorativ cu efect 3D
  Spatii comerciale
  Modele Fotofloor Baie
  Livingroom -uri
  Modele Dormitoare
  Camere de copii
  Camere de tineret
  Modele Fotofloor Holuri
  Modele Fotofloor Birouri
  Modele Bucatarii
  Terase inchise
  Lifturi
   
  Cum lansez comanda
  Contactati-ne
  Cum se obtine efectul 3D
  Lucrari realizate
  F.A.Q.
   

Fototapet

urmareste-ne pe
 

Facebook

 

Alatura-te Echipe HPWALL

Reprezentati teritoriali HPWALL

Solutii epoxidice garantie durabilitate

Solutii epoxidice - Garantie si durabilitate

Ce poate fi "neanregula" cu sistemele epoxidice. Posibile probleme ale acestui sistem si avantajele lui.
Atunci cand au fost utilizate prima data sistemele epoxidice pentru pardoseli, acestea s-au utilizat pentru finisarea suprafetelor plane ale pardoselilor, pentru spatii publice spitale, clinici, cladiri de birouri si/sau a diverselor spatii comerciale / industriale (laboratoare din industria medicamentelor, etc.), inlocuind marmura, granitul, gresia sau alte tipuri de amenajare. Datorita multiplelor sale calitati, pardoseala epoxidica a inceput sa fie folosita tot mai des si in finisarea interioarelor rezidentiale.

Datorita cereri crescute a acestui tip de amenajre, au fost dezvoltate mai multe nuante de culori, iar in cele din urma a fost obtinuta si forma complet transparenta, ceea ce a permis dezvoltarea pardoselilor decorative personalizate cu efect 3D.

Rezistenta la socuri mecanice
Sistemul epoxidic are o rezistenta mult mai mare la socurile mecanice, prin comparatie cu 90% dintre ceramicele utilizate pentru amenajarea unei pardoseli.
Obtinerea unei lucrari de calitate si durabile, presupune folosirea unor materiale de calitate si respectarea proportiilor de amestare a solutiilor.
Sistemele comercializate de HPWALL au fost testate si verificate. Toate componentele utilizate, au fost atent alese pentru a pastra compatibilitaea sistemului.

Durabiltiate in timp la zgariere si matuire
Durabilitatea pardoselilor epoxidice este influentata in mod direct atat de grosimea totala a pardoselii, cat si de calitatea solutiilor de rasina epoxidica utilizata in realizarea sistemului de pardoseli. Durata de viata a unui sistem de 4 - 8 mm este cuprinsa intre 4 si pana la 10 ani.

Primer-ul (stratul de amorsa) are un rol foarte important in cadrul sistemului deoarece este cel care garanteaza aderenta la stratul suport in urmatoarele conditii: porozitatea redusa (gresie) ; porozitatea mare (sapa) ; umiditate a stratului suport.

In cazul sistemelor realizate cu Fotofloor nu exista fenomenul de matuire (albire datorata detergentilor sau ale calcarului) si nici cel de îngalbenire datorat agresiunii UV.
Daca suprafata este zgariata (datorita utilizari abuzive) se pot aplica tratamente de intretinere si remediere a suprafetelor afectate.

GARANTIE
Pentru sistemele realizate cu Fotofloor este oferita o garantie de pana la 5 ani. Pentru stratul de sigilare oferim garantie in functie de top coat-ul utilizat. Sigilare cu epoxy (top coat 1 mm) garantie 12 luni, polyuretan (top coat 1 mm) garantie 36 luni sau polyuree (top coat 1 mm) cu o garantie de 60 luni.

Se acorda garantiei cazul in care apar fisuri (doar pentru cele tolerate de sistem), ingalbenire sau pete in masa unui element din sistem.
Nu se acorda garantie pentru zonele afectate prin taiere, zgariere agresiva , intepate, strapungere, concetratii de acizi sau produse chimice peste limita tolerata de sistem.

Monolitica, Antistatica, Antiderapanta
Sistemele epoxidice sunt monolitice. Nu au rosturi / imbinari cea ce nu permite dezvoltarea florei microbiene pe pardoseala, acest lucru facand fiind imposibil daca se respecta igienizarea zilnica.
Antipraf, usor de curatat si de intretinut. Sistemele epoxidice reduc expunerea la factori alergenici.
Antiderapante, sistemele epoxidice se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita.

----------

Printre situatiile instabile ce pot genera probleme in timp, putem enumera: pregatirea incorecta a materialelor, aderenta cu suportul de lucru si problemele de ordin estetic provocate de o incorecta aplicare a acestora.

Probleme de aderanta la suportul de lucru
Suportul de lucru pe care urmeaza a fi aplicat sistemul epoxidic trebuie sa fie corect pregatit. Existenta unui grad de umiditate ridicat, praful, bucati maruntite de beton sau alte rexiduri de ulei, grasimi sau similare, pot compromite obtinerea unei lucrari durabile si de calitate.

Crapaturile existente trebuiesc tratate si pregatite pentru aplicarea amorsei si a primului strat autonivelant. Tratarea fisurilor si acoperirea acestora, este o etapa la fel de importanta ca cea de degresare / curatare a suprafetei de lucru.

Pregatirea materialelor
De cele mai multe ori din necunoastere sau uneori din ratiuni economice, sistemul bicomponent epoxidic, cele doua componente care il formeaza nu sunt amestecate corect. Cantitatea solutiilor (A+B) trebuie sa fie amestecate exact in cantitatea livrata in kit de distribuitor.
Durabilitatea in timp / rezistenta sistemului epoxidic poate fi compromis daca nu sunt respectate gramajele celor doua solutii.

Bule de aer
Bulele de aer pot proveni din mai multe surse. Aer prins in procesul de amestecare a solutiilor, de la utilizarea rolei (gen trafalete) in detrimentul unei raclete sau degazarea cimentului (in functie de situatii).

 

Creatie Grafica Vectoriala unica » Design grafic pe pereti si pardoseala

» Imagini grafice 3D dimensionate pe cotele tale

» Pardoseli luminiscente cu format grafic 3D

» Pardoseli decorative reamenajate dupa 3 luni

» Design grafic 3D din tavan in pardoseala

» Pardoseli 3D - orice imagine, orice dimensiune

 

 

Taguri: solutii epoxidice, solutii epoxidice garantie durabilitate, sisteme epoxidice cu fotofloor, pardoseli epoxidice 3D

Fototapet Personalizat
 

» 10 motive pentru care sa alegi Sistemele Kit FotoFloor

» Ce presupune preluarea si onorarea unei comenzi ferme

» Cum poti beneficia de reduceri la comanda ta

» Peste 1000 de modele grafice pentru pardoseala si nu , numai

» Atentie la pozitia usilor in momentul aplicarii straturilor epoxidice

» 10 sfaturi utile pentru aplicarea sistemelor epoxidice

» Sistemele epoxidice confera un efect antistatic de lunga durata

» Intre real si ireal - efectul 3D

RECOMANDARI

» Cum lansez comanda

» Lucrari realizate

» Modele grafice pt. pardoseala

» Cum se obtine efectul 3D

» ANPC.RO

» Distribuitori in Romania

PARTENERI

» conceptdesign.solutions

» phototapet.ro

» tavane.eu

» pardoseala.eu

» ideideAmenajare.ro
 

 


2011 - 2016 © Toate drepturile CONCEPT DESIGN SOLUTIONS SRL - fotofloor.ro - 5 ani de experienta si studiu al pardoselilor epoxidice cu efect 3D